Bij Woodworks Jansen denken we met u mee, denken verder, luisteren naar uw ideeën en hebben we voor ieder budget een passende oplossing

Woodworks Jansen

Woodworks Jansen is ontstaan in 2010. Met ruim 20 jaar ervaring als interieurbouwer is Bas Jansen sinds 2010 voor zichzelf begonnen. Na een jarenlang dienstverband bij zijn werkgever vond hij het tijd om de volgende stap te zetten; Zijn passie en vakmanschap toepassen in zijn eigen bedrijf.

Wij ontwerpen, tekenen, timmeren en plaatsen alles zelf en volgen de nieuwe trends op de voet. In onze moderne werkplaats te Son en Breugel kunnen we aan alle wensen en eisen van de klant voldoen en ieder product in eigen beheer realiseren.

Ons werk

U kunt bij ons terecht voor zowel particulier als zakelijke projecten en ben dan ook een totaal aanbieder in de interieurbranche. Onze specialiteit is het ontwerpen van keukens en grote en kleine interieurprojecten.

Wij leveren stijlvolle interieurs aan particulieren, maar ook restaurants en winkels maken gebruik van onze diensten. Door deze combinatie ontstaat er een mooi scala aan projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Keuken

In de afgelopen jaren hebben wij enorm veel kennis en ervaring op gedaan als het gaat om realiseren van kwaliteitskeukens in allerlei gradaties. Wij hebben ervaring met keukens in de breedste zin van het woord. Van landelijk tot uiterst modern.

In onze werkplaats vervaardigen we keukens enkel van kwaliteitsmaterialen. Door onze samenwerking met diverse leveranciers kunnen wij keukens met hoge kwaliteit leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Interieur

Als verlenging op het maken van keukens zijn wij ons de afgelopen jaren gaan richten op totaalprojecten als het gaat om interieur. Zowel voor de zakelijke- als particuliere sector leveren wij complete interieurs. Volledig op maat gemaakt en naar wens van de klant.

Zo kunnen wij u totaaloplossingen aanbieden als het gaat om interieur projecten. Dit blijkt dan ook uit de succesvolle projecten die wij de afgelopen jaren hebben afgerond.

Winkelinterieur

Voor de zakelijke markt leveren wij hoogwaardige inrichting. Zowel voor winkels als salons kunnen wij voorzien in complete stijlvolle inrichting welke we volledig afstemmen op uw wensen en eisen en natuurlijk in de stijl die toebehoord aan uw merk of huisstijl.

Wij denken graag met u mee zodat we tot het beste resultaat kunnen komen. Uiteraard werken wij met 3D ontwerpen waardoor wij u winkel op voorhand volledig kunnen simuleren en het gewenste eindresultaat op voorhand aan u digitaal kunnen presenteren.